No work?!

Yes. Lucky me alltså. Fick ett mess idag om att vi inte kommer kunna jobba i veckan pga konflikt mellan tidningsutdelare och journalistförbundet. YEAH!! Ska bli rätt skönt faktiskt, bara ta det lugnt den här veckan och slappa på kvällarna, kan behövas nu när allt har varit bajs på skolan, men det mesta börjar ornda upp sig nu, har pratat med Ingo och allt är löst för det mesta. Nu är mitt schema rätt fast jobbigt men kommer nog klara det. Otroligt skönt att vara hemma iallfall. Ska koka nudlar och slappa framför Vänner -  the best show ever! r Är festsugen som fan, men det får bli på skolfesten den 7 september, konstigt nog så är jag inte så taggad för just SKOLFEST. Men fest sugen är jag. Bring me some party bitches. På tal om bitches så kommer nog the Hills avsnitt 4 ut idag. Cant wait.
image56


 Saknar amandapanda som fan. Undrar var dom göör nu där borta i finnelandet. Hm .. Önskar jag var där. Sverige suger allmänt men allt blir värre när inte amanda är här. ghaaaas Im getting sad over here.

men jag klarar mig nog, 2 dagar kvar!  Annars är väl allt ganska okej, vilket känns wierd för det brukar oftast inte vara okej för mig. alltid nått att grubbla över, alltid nått att vara nere och ledsen för.  Om jag tänker riktigt noga så ska jag väl komma på nått, just wait. Men nu räcker det gott och väl för mig att vara glad.  :)



image57

Jag måste verkligen handla smink och kläder. Har ingenting. Smink, behöves mest. Får väl bli nån tripp till staden efter löning. Vill inte handla upp allt direkt, men förmodligen kommer det bli så. Inget jag förnekar. Behöver jeans,tröjjor,smycken.. tja typ ALLT som går att hitta förfan. Kanske en snygg keps från Vero Moda. Jag & Cissi känner oss heta på bilden där uppe, uubeeeer sexy ladiies ; ) nae, men det var rätt cool faktiskt..

nu ska jag koka nudles. smell ya later